wildfloweroslo.no
0,-
Lukk
Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

Om

 

 

Wildflower Oslo er mest kjent for sine postkort og plakater av den norske flora i friske og unike fargekombinasjoner. Tidløst og romantisk design som lett lar seg kombinere og passer til forskjellige interiørstiler og hjem. Plakatene er signert, nummerert og kommer i begrenset opplag. Motivene er også tilgjengelig som klistremerker, notatbøker og bokmerker. Illustrasjonene er tegnet digitalt på tegnebrett og printet på miljømerket papir lokalt i Oslo. 

Kortene kan du få kjøpt i et utvalg butikker i Norge, fra Kirkenes i nord til Arendal i sør. Ta kontakt hvis du er en forhandler og ønsker unike og kortreiste kort i din butikk. Du kan også ofte finne Wildflower Oslo på markeder rundt om i Oslo. 

Wildflower Oslo gir brukte glass, vaser og skåler nytt liv med glassmaling og arrangerer eventer. Perfekt for vennegjengen, firmaet eller utdrikningslaget. 

Wildflower Oslo er en liten bedrift etablert i desember 2020 og driftes av meg, Ingrid Flesjø. Jeg kommer fra Hedmark, men har vært bosatt i Oslo og Bærum siden 2010. Jeg har en utdanning i klesdesign fra Esmod Oslo og har jobbet i bransjen i et tiår. Det var gjennom mitt arbeid med print design til klær jeg forelsket meg i illustrasjon og startet Wildflower Oslo som en hobby. I starten av 2023 tok jeg sats og gjorde Wildflower Oslo til min fulltidsjobb og levebrød. Alle kjøp i nettbutikken setter jeg stor pris på og er med på å gjøre drøm til virkelighet!

Ta kontakt for kommersielle grafiske oppdrag. Tidligere oppdragsgivere er blant annet Kid/HEMTEX, Pals AS, Tufto AS og RÒIN SKANDINAVIA. 

Trykk ENTER for å søke